Huckleberry heart

Rag quilt
Fall Heart- Framed
Холодні мотиви
Мультяшні пінгвінчики
Cornflower Biscornu






Попадають мені на очі монохробні схемки, нічим не примітні, без кольору і відомостей про дизайнера. В уяві зразу видніється образ готового серця, кольора, зміни які можливо зробити аби серце знайшло себе)))
28каунту тканинка, меланжеві ниточки, трошки бісеру-замінила хрестики ягід на бісер, добавила темно зеленого для чіткості і вуаля, моє серце ожило.

Рамочка теж саморобна, повністю ручна робота получилась. Основа соснове дерево, випиляне пилочкою серце, покрите двома шарами лаку під темне дерево, і прозорим лаком для глянцу.Контури серця обклеєні плетенкою. Ідея плетенки чоловікова, я хотіла в середину на серце, а він навпаки. Його ідея звичайно виглядає краще.

 Назва серця була невідома, тому дала свою. Саме такі ягідки ми смакуємо кілька днів підряд на прогулянці біля наших будинків. Перекладе перекладач вам ці ягоди як чорницю. Але не вірте-це не вона. Чорниця маленька і темно синього відтінку зі своїм неперевершеним смаком і лікувальними цілями. Ця ж якода більш крупніша, чорна і солоденька коли дозріє. Саме тут попробувала її вперше.Люди зазвали її саме так huckleberry(not blueberry). 




http://vk.com/schtora



http://vk.com/partnerkipro





SITEMAP

Spring Garden 3 part
Frosty the snowman
Maritime style pillows
Холодні мотиви
Rag quilt
Мультяшні пінгвінчики
Швейна цукерочка
Лежачи в гамаку
Curtain without window/Декоративна шторка
Fall Heart- Framed
Hohla Design -Spring Part 1
Earth laughs in Flowers
Cornflower Biscornu
Мрієм і вишиваєм) Березень


Комментарии

Популярные сообщения